RSA (15-18 jaar)

Welkom op de pagina van RSA 313 Exp.

RSA 313 Exp staat voor Rowan en Sherpa afdeling 313 Explorers. Dit zijn de jongens en meisjes in de leeftijd 15 t/m 18 jaar van onze groep. Wij draaien elke vrijdagavond van half 8 tot half 10 ons eigen bedachte programma. Dit kan zeer variërend zijn, van een jachtdropping tot een bordspelavond en van levend stratego tot casino. In tegenstelling tot de jongere groepen maakt de RSA haar eigen programma’s, de jeugd is er dus zelf verantwoordelijk voor dat er iedere week een programma georganiseerd wordt. Hierbij worden ze wel begeleid door 5 stafleden, ofwel de begeleiding. Om half 10, als het programma is afgelopen, blijven de meeste leden vaak nog even hangen om nog iets te drinken in het hok of bij het kampvuur.

 

Een keer per jaar gaat de RSA voor ongeveer 10 dagen naar het buitenland op zomerkamp. Zij houden dan een trektocht door een onbekend gebied, doen leuke activiteiten of bezoeken een hoofdstad. Naast het zomerkamp wat natuurlijk het hoogtepunt van het jaar is gaan ze ook tussendoor nog wel eens een weekendje weg. Deze weekendjes kunnen heel relax zijn, maar ook met een uitgebreid programma. Dit ligt er maar net aan wat de huidige groep wil.

 

Er is dus eigenlijk altijd wat te beleven bij de RSA. Ben je nieuwsgierig geworden naar de RSA en klaar voor een uitdagend avontuur loop dan rustig eens binnen op vrijdagavond vanaf half 8 of neem contact op via het contactformulier op de site.